Η Φιλοσοφία μας

Φιλοσοφία μας

Τη φιλοσοφία μας την δείχνει το λογότυπο μας, μία λέξη με τόσο μεγάλη έννοια και σημασία…

“Reconnature”

σημαίνει

 “Reconnection with Nature”

Σκεφτείτε ότι…

πλέον είμαστε άνθρωποι της πόλης και του τσιμέντου. Από το πρωί βρισκόμαστε σε ένα μαγαζί ή γραφείο με αρκετή πίεση, στρες και άγχος. Καλούμαστε να έχουμε καλή διάθεση, να είμαστε εκεί να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το συνάνθρωπο μας, έχοντας παράλληλα κατά νου και τα θέλω της εταιρείας που εργαζόμαστε.

Μετά τη δουλειά, έχοντας όλη αυτήν την ψυχολογική αλλά και σωματική κούραση ξεκινάει το κομμάτι της οικογένειας. Ίσως κάποια στιγμή βρούμε και λίγο προσωπικό χρόνο πάντα πιεσμένοι γιατί προσπαθούμε να τα χωρέσουμε όλα μέσα σε μία μέρα. Κάποιες φορές τα καταφέρνουμε κάποιες όχι, αλλά η αλήθεια είναι ότι το θέλουμε και το έχουμε ανάγκη.

Αυτός ο προσωπικός χρόνος θέλουμε να είναι όσο πιο ευχάριστος γίνεται. Να μας γεμίζει και να μας βοηθάει να χαλαρώνουμε για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την επόμενη απαιτητική μέρα.

Κάποιοι επιλέγουν να πάνε για ένα χαλαρό τρέξιμο, μία πεζοπορία ένα Σαββατοκύριακο στη φύση σε ένα κοντινό βουνό, μόνοι, με φίλους ή με την οικογένεια. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που χειμώνα καλοκαίρι πάνε για κολύμβηση είτε ως προπόνηση είτε ως αναζήτηση της επόμενης μοναδικής εμπειρίας τους.

Όλα αυτά στην ουσία είναι μία εσωτερική αναζήτηση που έχουμε για επανασύνδεση με τη φύση… δηλαδή… Reconnection with Nature”…  

Είναι ένα “θέλω” το οποίο μας χαλαρώνει και μας γεμίζει την ίδια στιγμή με εικόνες και εμπειρίες που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε σε καμία περίπτωση στην τσιμεντούπολη που ζούμε…

Μία προσωπική πρόκληση και εξερεύνηση δύο παράλληλων κόσμων… του εσωτερικού και φυσικού κόσμου… της ίδιας της ζωής… 

Δεν είναι τυχαία η έκφραση:

“The greatest discovery in life is self-discovery”

στην οποία συμπληρώνουμε

“Discover your limits… discover yourself… smash you comfort zone”

Μόνο όταν βγαίνουμε από τα όρια μας και τη βολή μας έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και την ίδια τη ζωή. Δεν υπάρχει “δεν μπορώ” αλλά “δεν θέλω”, δεν υπάρχει “βαριέμαι” αλλά “έχω όρεξη για ζωή και αναζήτηση”.

Εμείς είμαστε εδώ να στηρίξουμε το επόμενο σας βήμα και να σας προσφέρουμε τις ποιοτικές λύσεις που αναζητάτε.

“Πάμε μαζί να ξεκινήσουμε μία νέα αναζήτηση,

πάμε για RECONNATURE”

reconnection-with-nature