Σχετικά με εμάς

Το όλο εγχείρημα ξεκίνησε από την αγάπη προς τον αθλητισμό, τα βουνά και την εξερεύνηση της φύσης. Αυτός ο συνδυασμός μαζί με τη παθιασμένη προσωπική ενασχόληση μας, ήταν το ερέθισμα για την ίδρυση της Reconnature.

Έτσι λοιπόν το παραμύθι  άρχισε το 2016 με ένα απλό τρέξιμο του ενός χιλιομέτρου, το ένα έφερε το άλλο,  η απόσταση μεγάλωσε και  σήμερα πλέον από τη Θεσσαλονίκη είμαστε πολύ χαρούμενοι να σας έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι.

Η Reconnature είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης αξεσουάρ αθλητικών και outdoor προϊόντων. Το βασικό μας μέλημα είναι να προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις και προτάσεις σε όλους εσάς που ασχολείστε με το δρομικό και ορεινό τρέξιμο, τη πεζοπορία βουνού αλλά και τη κολύμβηση ακόμα και εάν είναι χειμερινή.

Εσείς βάζετε τη καλή διάθεση και τα όνειρα, εμείς ακολουθούμε και είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα που αποφασίζεται να κάνετε.

Φανταστείτε πως:

Σχολάσατε από τη δουλειά ή είναι Σαββατοκύριακο και θέλετε να πάτε να τρέξετε ή να κάνετε μία προπόνηση για να χαλαρώσετε, να αλλάξετε παραστάσεις είτε να αποσυμπιεστείτε από τη δύσκολη μέρα που είχατε στη δουλειά. Ο εξοπλισμός εκείνη τη στιγμή είναι ο φίλος σας, αυτός που θα σας συντροφέψει ανεξαρτήτως ώρας, καιρού, διάθεσης και θα είναι εκεί να σας δώσει τη λύση και το κουράγιο που έχετε ανάγκη για να συνεχίσετε.

‘Έχετε θέσει έναν αγώνα τρεξίματος ως προσωπικό στόχο, είτε είναι δρόμου είτε βουνού, για τον οποίο αφιερώνεται αρκετό χρόνο σε προπονήσεις. Ο εξοπλισμός είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά και ανά πάσα στιγμή θα είναι εκεί να σας προσφέρει τη πολύτιμη βοήθεια του για να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρα σας.

Αποφασίσατε να πραγματοποιήσετε μία εξόρμηση στο βουνό. Ο καιρός δεν σας ενοχλεί γιατί είναι κομμάτι της φύσης και αναζητάτε τη περιπέτεια. Η ποιότητα του εξοπλισμού όμως; Θα πρέπει να μπορεί να αντιμετωπίσει τις όποιες προκλήσεις προσφέροντας τις υπηρεσίες του χωρίς περιορισμούς για να έχτε μία ξένοιαστη πεζοπορία. Να μπορείτε να ευχαριστηθείτε αυτές τις μοναδικές στιγμές είτε είσαστε μόνος είτε είσαστε με φίλους είτε με την οικογένεια σας. Άλλωστε μέσα από μία τέτοια δραστηριότητα αναζητάτε τη ψυχολογική, ψυχική και σωματική τόνωση και αναζωογόνηση για να είσαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τη δύσκολη εβδομάδα που ίσως έρχεται.

Σας αρέσει η κολύμβηση, είτε είναι αυτή σε πισίνα είτε στη θάλασσα. Είσαστε φανατικός θαλάσσιος εξερευνητής ή σας αρέσει να προπονήστε στο νερό. Η ποιότητα του εξοπλισμού θα πρέπει να μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις αλλά τις προσδοκίες σας. Να σας κάνει ένα με το νερό και να συλλέγετε μοναδικές εμπειρίες.       

Το τι θα πάρετε μαζί σας είναι δικιά σας επιλογή. Οι επιλογές όμως θα πρέπει να είναι ποιοτικές, να έχουν διάρκεια ζωής και να αντέχουν στις συνθήκες που θα βρεθούν.