Προϊόντα

Παρουσίαση προϊόντων Reconnature

Reconnature-Brands

Κατ’ αρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που έχετε επισκεφτεί τη Reconnature. Στην ενότητα “Blog” θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάζεται άρθρα, κριτικές και αξιολογήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας, συνεντεύξεις από ανθρώπους και αθλητές του δρομικού και ορεινού τρεξιματικού κόσμου, της ορεινής πεζοπορίας και της κολύμβησης.

Ως πρώτο άρθρο σκεφτήκαμε να γράψουμε κάτι ώστε να σας δώσουμε μία “γεύση” για το πως θα μπορούσαν τα προϊόντα της Reconnature να έχουν εφαρμογή και σε ποια δραστηριότητα. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία όχι μόνο να παρουσιάσουμε τα προϊόντα αλλά και τις εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε.     

Στην ενότητα “Σχετικά με εμάς” που υπάρχει στη Reconnature έχουμε γράψει ένα κείμενο στο οποίο προσπαθούμε να αναδείξουμε γιατί είναι σημαντική η σωστή επιλογή ποιοτικών αξεσουάρ αναλόγως τη δραστηριότητα. Έτσι θα βασιστούμε πάνω σε αυτό και θα το αναπτύξουμε λίγο παραπάνω…     

Πάμε να ξεκινήσουμε λοιπόν σαν τρία διαφορετικά παραμυθάκια… φανταστείτε πως:

… Βρήκατε επιτέλους λίγο χρόνο για να πάτε να κάνετε μία προπόνηση ή είναι Σαββατοκύριακο και έχετε ανάγκη να πάτε να τρέξετε στο βουνό ή να συμμετέχετε σε έναν αγώνα. Ο εξοπλισμός είναι ο σύντροφος σας, ο φίλος σας αυτός που ανεξαρτήτως ώρας, καιρού και διάθεσης θα είναι πάντα μαζί σας σε κάθε βήμα. Θέλετε να κρατάτε στατιστικά, διαδρομές και πληροφορίες των δραστηριοτήτων σας, τα ρολόγια Coros μπορούν και όχι μόνο. Βρέχει, κάνει κρύο, φυσάει ή δεν είσαστε σίγουροι για τις διαθέσεις του καιρού, τα Mac In A Sac μεταφέρονται εύκολα σε ένα πουγκί και είναι έτοιμα να σας προστατέψουν όταν τα χρειαστείτε. Είναι βράδυ, οι φακοί Silva μπορούν να δώσουν τη λύση να συνεχίσετε με ασφάλεια. Καλοκαίρι, ο καιρός είναι ζεστός και έχετε ανάγκη να μεταφέρετε νερό είτε με ζώνη είτε με γιλέκο, η Ferrino θα το κάνει αυτό για εσάς. Χρειάζεστε μπατόν για τις δύσκολες και απαιτητικές ανηφόρες στο βουνό, η Silva και η Ferrino θα είναι μαζί σας και καλύπτουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό. Έχει ήλιο, προστατεύστε τα μάτια σας με Uvex γυαλιά. Οι κάλτσες de Socks θα προστατεύουν τα πόδια σας, είναι όμως και πολύ ανθεκτικές. Αλλά πάνω απ’ ‘όλα η ασφάλεια σας, δεν πάτε για μία φορά μόνο. Τα kit Ά βοηθειών και οι αλουμινοκουβέρτες της Care Plus παρέχουν τα βασικά που μπορεί να χρειαστείτε αλλά σας δίνουν τη δυνατότητα να τα εμπλουτίσετε όπως εσείς θέλετε.          

… Έχετε προγραμματίσει μία εξόρμηση στο βουνό είτε μόνος, είτε με φίλους, είτε με την οικογένεια σας. Τα σακίδια της Ferrino είναι αυτά που θα σας μεταφέρουν τον εξοπλισμό που χρειάζεστε. Κουραστήκατε και θέλετε να φτιάξετε ένα ζεστό ρόφημα ή μία ζεστή σούπα, η Esbit είναι ο cef σας και η Light My Fire αυτή που θα σερβίρει το φαγητό ή το snack σας. Έπιασε βράδυ και θέλετε κάπου ζεστά να κοιμηθείτε, οι υπνόσακοι της Snugpak θα σας προσφέρουν τη ζεστασιά που επιθυμείτε. Δεν ξεχνάμε τις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει ένας σουγιάς της Gerber ο οποίος είναι ελαφρύς και πολύ μικρός για εύκολη μεταφορά.    

… Έχετε τρέλα με τη κολύμβηση, η θαλάσσια εξερεύνηση είναι το πάθος σας ή σας αρέσει να προπονήστε στο νερό. Εδώ δεν υπάρχει άλλη επιλογή, όποιος έχει χρησιμοποιήσει προϊόντα της Cressi καταλαβαίνει αμέσως για το τί συζητάμε. Η περιήγηση στη θάλασσα με τις μάσκες θαλάσσης αλλά και οι προπονήσεις στο νερό με τα ξεχωριστά γυαλάκια προσφέρουν μοναδική αίσθηση. Όπως και γι αυτούς που ασχολούνται με το Τρίαθλο η HUUB και η ZONE3 είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο χώρο των στολών κολύμβησης.

Εντάξει πήραμε τον εξοπλισμό που θέλουμε, πρέπει όμως να το συντηρούμε γιατί αλλιώς θα χαλάσει. Η Tarrago και η Saphir θα τον προστατεύσουν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Άλλωστε οι επιστήθιοι φίλοι μας, που είναι ο εξοπλισμός μας, έχουν και αυτοί τις δικές τους ανάγκες για να μπορούν να καλύψουν για μεγαλύτερη διάρκεια τις δικές μας ανάγκες.

Σχεδιάστε τον επόμενο στόχο, την επόμενη εξόρμηση και πάμε για RECONNATURE